Rólunk - Avasi-sorhaz.hu

Magyar    English    DeutschTel.: 46/340-071
E-mail: info@avasi-sorhaz.hu
Cím: 3530, Miskolc, Meggyesalja u. 1.
KezdőlapRendezvényszervezésHázhoz szállításGalériaRólunkKapcsolatTérképVendégkönyvSzállás


Rólunk

 

Az Avasi Sörház Étterem Miskolc belvárosában az Avas lábánál található, 1980-ban nyitotta meg kapuit, noha akkor még csak sörözőként funkcionált. Az évek alatt az egyre növekvő fogyasztói igényeknek megfelelően alakult ki az étterem és külön helységben a söröző.

Az étterem rendelkezik egy elegáns, azonban mégis családias hangulatú, 45 fős emeleti teremmel, és egy 35 fős visszafogott, elegáns különteremmel, mely a földszinten helyezkedik el. Az étterem légkondicionált, kiválóan alkalmas családi összejövetelek, üzleti rendezvények, diplomaosztók, kisebb esküvők, osztálytalálkozók, bankettek lebonyolítására. Nagyobb létszámú rendezvényeket 80-90 főig a sörözőben vállalunk. Kerthelységünkben 70 fő étkezhet egyidejűleg.

 

Konyhánk hírnevét több, mint 30 éves fennállása is öregbíti. Étlapunkon megtalálhatók a hagyományos magyar ételek, mint a borjúpörkölt vagy sertésborda Budapest módra, hal és vad ételek, mint a lillafüredi pisztráng roston és a vendégek egyik kedvence a mandulás szarvas comb. Mindezek mellett a Sörház névhez hűen bajor, német, osztrák konyha ételkülönlegességeivel is kedveskedünk vendégeinknek. A profin összeállított étlapra jellemző, hogy minden kategóriában bőven akad választani való: a hideg-, meleg előételektől kezdve, a leveseken, hal- és vad ételeken, a sertés-, marha-, szárnyas ételeken át, a hideg- és meleg desszertekig. Fontos megemlítenünk még a különlegesen, finoman elkészített 30dkg-os steak-eket, amit kérhetnek angolosan, médiumra vagy jól átsütve is a kedves vendégek.

 

Éttermünk különlegessége és egyben a ház specialitása is az Avasi Krumplilángos, melyet kizárólag a miskolci Avasi Sörházban találhatunk meg. Ínycsiklandó finomság, mely kinézetében a pizzára hasonít, azonban jellege és ízvilága teljesen egyedi és utánozhatatlanul finom. Már nagymamáink is ezt sütötték, az évtizedek alatt kialakult receptet pedig tovább fejlesztettük. Kóstolják meg!

 

Italkínálatunkban megtalálhatók a megszokott minőségi italok, valamint a jó magyar pálinkák, borvidékeink jellegzetes borai, és német-, belga-, cseh sörkülönlegességek.

 

Mottónk: „Ha valamit csinálsz, csináld hozzáértéssel, szakmai tudással és teljes odaadással, profin!” Graffiti